Pakkauslinjat ja etiketöinti pitkällä kokemuksella 

Nestetäyttö, jauhetäyttö etiketöinti ja muu pakkaustekniikka ovat Hilpac Oy:n erikoisalaa jo yli 30 vuoden osaamisella. Toimimme pääasiassa elintarvike- ja lääketeollisuudessa sekä kemian- ja teknokemianteollisuudessa. Laaja täyttö-, etiketöinti-, ja pakkauslinjojen asiantuntemuksemme on sovellettavissa myös muille teollisuuden aloille, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Edustamme alansa johtavia tuotemerkkejä

Tärkeimmät tuoteryhmämme ovat nestetäyttölinjat, ryhmäpakkauskoneet, neste- ja jauhetäyttökoneet sekä etiketöintikoneet. Toimitamme myös Vial-pullot ja -tulpat. Edustamamme täyttölinjat ja pakkauskoneet ovat alansa johtavia, laadukkaita ja tunnettuja eurooppalaisia ja amerikkalaisia tuotemerkkejä. Meiltä saat aina ykkösluokan ratkaisun etiketöinti ja pakkauskoneissa. 

Pakkauslinjat myös avaimet käteen -toimituksena

Asiakkaamme tuntevat Hilpac Oy:n aktiivisena ja luotettavana yhteistyökumppanina, joka kantaa vastuun projektin kaikissa vaiheissa, pakkauslinjojen suunnittelusta ja asennuksesta huoltoon ja kunnossapitoon saakka. Sitoudumme tiiviiseen yhteistyöhön ja olemme valmiit toimittamaan myös avaimet käteen -periaatteella toimivat linjakokonaisuudet.

Ota yhteyttä valtakunnallisesti toimivaan Hilpac Oy:n ja katsotaan, miten voimme parhaiten vastata pakkaustarpeisiinne. Pistäydy Porvoossa tai kutsu meidät vierailulle. Helpoin tapa tavoittaa meidät on käyttää sivun reunassa olevaa yhteydenottolomaketta.

Ota yhteyttä lomakkeella!