Soita ja kysy lisää! 09 413 55 300

Nestetäytön ja pakkaamisen ammattilainen!
Nyt osa Bedika Oy:tä!

Pakkauslinjat ja etiketöinti pitkällä kokemuksella 

Nestetäyttö, jauhetäyttö etiketöinti ja muu pakkaustekniikka ovat Hilpacin erikoisalaa jo yli 30 vuoden osaamisella. Toimimme pääasiassa elintarvike- ja lääketeollisuudessa sekä kemian- ja teknokemianteollisuudessa. Laaja täyttö-, etiketöinti-, ja pakkauslinjojen asiantuntemuksemme on sovellettavissa myös muille teollisuuden aloille, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Edustamme alansa johtavia tuotemerkkejä

Tärkeimmät tuoteryhmämme ovat nestetäyttölinjat, ryhmäpakkauskoneet, neste- ja jauhetäyttökoneet sekä etiketöintikoneet. Toimitamme myös Vial-pullot ja -tulpat. Edustamamme täyttölinjat ja pakkauskoneet ovat alansa johtavia, laadukkaita ja tunnettuja eurooppalaisia ja amerikkalaisia tuotemerkkejä. Meiltä saat aina ykkösluokan ratkaisun etiketöinti ja pakkauskoneissa. 

Pakkauslinjat myös avaimet käteen -toimituksena

Asiakkaamme tuntevat Hilpaci:n aktiivisena ja luotettavana yhteistyökumppanina, joka kantaa vastuun projektin kaikissa vaiheissa, pakkauslinjojen suunnittelusta ja asennuksesta huoltoon ja kunnossapitoon saakka. Sitoudumme tiiviiseen yhteistyöhön ja olemme valmiit toimittamaan myös avaimet käteen -periaatteella toimivat linjakokonaisuudet.

Ota yhteyttä valtakunnallisesti toimivaan Hilpaciin ja katsotaan, miten voimme parhaiten vastata pakkaustarpeisiinne. Pistäydy toimitiloissamme Helsingin Malmilla, tai kutsu meidät vierailulle. Helpoin tapa tavoittaa meidät on käyttää sivun reunassa olevaa yhteydenottolomaketta.

Ota yhteyttä lomakkeella!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hilpac Oy
Puusepänkaarre 9
06150 PORVOO

Y-tunnus: 0782614-7
Puh: +358 20 755 9766

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hilpac Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha