Soita ja kysy lisää! 020 755 9766

Nestetäytön ja pakkaamisen ammattilainen!


Hilpac Oy - Filling and Packaging

Toimitamme pakkauskoneita ja pakkauslinjastoja eri teollisuudenalojen tarpeisiin ympäri Suomen. Kauttamme saat myös asennus- ja huoltopalvelut sekä konsultointia. Olemme apunasi heti alkumetreiltä alkaen auttaen pakkauslinjasto suunnittelussa.

Toimitilat:

Kiekkomäentie 84
06500 Porvoo
Finland

Tel. +358 20 755 9766 | info@hilpac.fi | www.hilpac.fi | Y-tunnus: 0782614-7
Yhteystiedot

Hilpac Oy:n henkilökunta auttaa sinua mielellään kaikissa pakkausteknisissä asioissa. Nopein tapa tavoittaa meidät, on soittaa suoriin numeroihimme.

   

Ota yhteyttä lomakkeella!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hilpac Oy
Puusepänkaarre 9
06150 PORVOO

Y-tunnus: 0782614-7
Puh: +358 20 755 9766

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hilpac Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Hlö

Myynti
Vesa Heikinheimo
vesa.heikinheimo@hilpac.fi
Suora 0207 55 97 65
Gsm 040 559 3846

Hlö

Asennus ja huolto
Mikko Lahtinen
mikko.lahtinen@hilpac.fi
Suora 0207 55 97 63
Gsm 0400 472 779

Hlö

Asiakaspalvelu
info@hilpac.fi
Suora 0207 55 97 66

Soitettaessa 0207-alkuisiin yritysnumeroihin hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (sis. ALV 24 %).

Hlö

Markkinointi
Hanna Heikinheimo
info@hilpac.fi

Hlö

Talous­hallinto
Sari Tähkäpää
laskutus@hilpac.fi
Gsm 040 565 6985

Hilpac Oy:n tietosuojaseloste

Hilpac Oy on sitoutunut noudattamaan GDPR:n henkeä ja säilyttämään asiakkaidensa henkilötiedot turvallisesti. Olemme sitoutuneet keräämään ja säilyttämään vain tarpeellisen määrän henkilötietoja ja poistamaan ylimääräisen datan väliajoin. Keräämme asiakkaistamme mm. seuraavia tietoja: nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite, www-osoitteet, yrityksen nimi ja asema yrityksessä. Keräämme tiedot, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin; tehdäksemme tarjouksia ja sopimuksia asiakkaidemme kanssa, analysoidaksemme asiakkaitamme ja heidän tarpeitaan, sekä suorittaaksemme markkinointianalyysejä ja -toimenpiteitä. Voimme luovuttaa asiakkaidemme henkilötietoja tarpeen vaatiessa kolmannelle osapuolelle, esimerkiksi laitevalmistajille tai varaosatoimittajille, mutta tarkistamme tällöin aina, että taho on sitoutunut noudattamaan GDPR:n henkeä ja pyydämme tähän luvan. Emme siirrä asiakkaidemme henkilötietoja EU:n ulkopuolelle. Asiakkaillamme on oikeus pyytää nähtäväksi, korjattavaksi tai poistettavaksi omat henkilötietonsa. Nämä yhteydenotot tehdään info@hilpac.fi-osoitteen kautta. Hilpac Oy:n henkilökunta on sitoutunut toimimaan huolellisesti ja luotettavasti kaikkien henkilötietojen kanssa.