Soita ja kysy lisää! 09 413 55 300

Nestetäytön ja pakkaamisen ammattilainen!
Nyt osa Bedika Oy:tä!

Pakkauskoneiden asennus ja huolto ammattitaidolla

Hilpac vastaa toimittamiensa pakkauskoneiden ja pakkauslinjojen asennuksesta sekä niiden käyttöhenkilökunnan ohjeistuksesta ja koulutuksesta. Laitteiden dokumentointi noudattaa asianmukaisesti voimassa olevia CE-säännöksiä.

Suosittelemme aina valmistajan tehtaalla tapahtuvaa hyväksyntäkoeajoa ennen laitetoimitusta Suomeen. Näin varmistamme nopean ja ongelmavapaan asennuksen ja käyttöönoton loppuasiakkaan tiloissa.

Mutkattomat kokonaistoimitukset meiltä

Kun hankitte pakkauskoneen tai -linjan kokonaistoimituksena Hilpacilta, ei asennus ja käyttöönottovaiheessa tarvitse miettiä vastuukysymyksiä eri toimittajien välillä. Hilpac takaa aina toimivan kokonaisuuden. Laitetoimituksien yhteydessä on mahdollista sopia myös vuosihuoltomahdollisuudesta.

Asiantunteva huolto ja varaosat koneille sekä linjastoille

Hilpac huoltaa vankalla kokemuksella kaikki toimittamansa pakkauslinjat ja -koneet. Varaosavarastomme kattaa kaikki tyypillisimmät varaosatarpeet edustamiimme laitemerkkeihin. Harvemmin tarvittavat varaosat saamme yhteistyökumppaneiltamme pikaisesti kuriiritoimituksina.

Osaava huoltohenkilökuntamme kartoittaa tarvittaessa kunnostustarpeet sekä vaihtaa vioittuneet osat ja säätää koneet nopeasti, ja usein lyhyelläkin varoitusajalla. Ota yhteyttä meihin heti, kun huomaatte tarvetta pakkauskoneen huollolle tai korjaukselle!

Asennus ja huolto:

Mikko Lahtinen
mikko.lahtinen@bedika.fi
Gsm 0400 472 779